Branża gastronomiczna od poniedziałku może wznowić działalność. Ale jaki będzie ten sezon? (ZDJĘCIA)

Czytaj dalej
Fot. Ojcowizna
Olga Goździewska

Branża gastronomiczna od poniedziałku może wznowić działalność. Ale jaki będzie ten sezon? (ZDJĘCIA)

Olga Goździewska

To już pewne. Branża gastronomiczna od poniedziałku może wznowić działalność. I to nie tylko ogródkową. Otwarte będą lokale. Ale powrót do normalności to nie dla wszystkich powód do radości. Restauratorzy liczą straty. Niektórzy wycofują się z rynku, inni mają nadzieję na udany sezon. ​

W tym roku wiosenną aurę mogliśmy poczuć już w połowie lutego. Właśnie wtedy, wyjątkowo i niespodziewanie, wystartował sezon w Supraślu. ​

– Już od Walentynek we wszystkie weekendy Supraśl był pełen gości, podobnie jak nasza restauracja. Byliśmy zachwyceni, bo zapowiadał się najlepszy sezon – wspomina Paulina Grygoruk, właścicielka Ojcowizny w Supraślu.

Pozostało jeszcze 91% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa promocyjna

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 2,46 zł dziennie.

Olga Goździewska

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

plus.wspolczesna.pl

promocja -50%

Gazeta online przez 90 dni za połowę ceny

55,00 110,00

Skorzystaj z promocji i ciesz się codziennym dostępem do gazety online przez 90 dni. Z tą ofertą oszczędzasz aż połowę ceny!

Kup teraz

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2020 Polska Press Sp. z o.o.