Branża gastronomiczna od poniedziałku może wznowić działalność. Ale jaki będzie ten sezon? (ZDJĘCIA)

Czytaj dalej
Fot. Ojcowizna
Olga Goździewska-Marszałek

Branża gastronomiczna od poniedziałku może wznowić działalność. Ale jaki będzie ten sezon? (ZDJĘCIA)

Olga Goździewska-Marszałek

To już pewne. Branża gastronomiczna od poniedziałku może wznowić działalność. I to nie tylko ogródkową. Otwarte będą lokale. Ale powrót do normalności to nie dla wszystkich powód do radości. Restauratorzy liczą straty. Niektórzy wycofują się z rynku, inni mają nadzieję na udany sezon. ​

W tym roku wiosenną aurę mogliśmy poczuć już w połowie lutego. Właśnie wtedy, wyjątkowo i niespodziewanie, wystartował sezon w Supraślu. ​

– Już od Walentynek we wszystkie weekendy Supraśl był pełen gości, podobnie jak nasza restauracja. Byliśmy zachwyceni, bo zapowiadał się najlepszy sezon – wspomina Paulina Grygoruk, właścicielka Ojcowizny w Supraślu.

Pozostało jeszcze 91% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 2,46 zł dziennie.

    już od
    2,46
    /dzień
Olga Goździewska-Marszałek

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

plus.wspolczesna.pl

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2021 Polska Press Sp. z o.o.