Jak Wielkie Jabłko dosłownie oszalało na punkcie awokado

Czytaj dalej
Fot. 123rf
Aneta Radziejowska

Jak Wielkie Jabłko dosłownie oszalało na punkcie awokado

Aneta Radziejowska

Po wielu testach mających sprawdzić, czy klienci będą się czuli komfortowo i zaakceptują nowe towarzystwo, w zeszłym tygodniu otwarta została na Manhattanie pierwsza w mieście restauracja dla psów i ich właścicieli - i to dokładnie w takiej kolejności. O aktualnych trendach i modach pisze specjalnie dla „Gazety Krakowskiej” Aneta Radziejowska, dziennikarka i autorka przewodników po „Wielkim Jabłku”, od kilkunastu lat żyjąca w Stanach.

W dalszej części tekstu:

  • bardzo modne, bardzo drogie kanapki
  • „zepsute jedzenie” już zdrowym jedzeniem
  • Wódka z małych gorzelni i kreatywne drinki
Pozostało jeszcze 94% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 2,46 zł dziennie.

    już od
    2,46
    /dzień
Aneta Radziejowska

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

plus.wspolczesna.pl

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2019 Polska Press Sp. z o.o.