Joanna Bajkiewicz

Miliony wydali na remont i... zamurowali drzwi do hali

By dzieci miały gdzie ćwiczyć gimnastykę dyrektorka placówki Anna Biała postanowiła salę przeznaczoną na archiwum zagospodarować na salę sportową Fot. Joanna Bajkiewicz By dzieci miały gdzie ćwiczyć gimnastykę dyrektorka placówki Anna Biała postanowiła salę przeznaczoną na archiwum zagospodarować na salę sportową
Joanna Bajkiewicz

Przedszkolaki mają zajęcia na korytarzu, bo nie ma przejścia do sali gimnastycznej.

- Nie chcemy, by dzieci zgrzane po zajęciach sportowych przechodziły kilkadziesiąt metrów podwórkiem z budynku do budynku, więc sali gimnastycznej używamy tylko okazjonalnie na większe wydarzenia - wyjaśnia Anna Biała, dyrektorka Miejskiego Przedszkola nr 5 w Zambrowie. Od lata apeluje, by przywrócić istniejący wcześniej w szkole łącznik.

Pozostało jeszcze 81% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 2,46 zł dziennie.

    już od
    2,46
    /dzień
Joanna Bajkiewicz

Dziennikarstwo to coś więcej niż zawód, to sposób patrzenia na świat.

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

plus.wspolczesna.pl

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2019 Polska Press Sp. z o.o.