Podlaska Akademia Kulinarna w Białymstoku. Młodzi gotowali z dużą klasą

Czytaj dalej
Fot. Anatol Chomicz
Julia Szypulska

Podlaska Akademia Kulinarna w Białymstoku. Młodzi gotowali z dużą klasą

Julia Szypulska

- Przygotujcie dania tak, jakbyście sami chcieli je zjeść - powiedział uczestnikom konkursu „Gotuj z klasą” Karol Okrasa.

W poniedziałek odbył się finał wojewódzki, a Karol Okrasa był przewodniczącym jury. Do Podlaskiej Akademii Kulinarnej w Białymstoku przyjechało 12 dwuosobowych zespołów ze szkół rolniczych. To uczniowie z Moniek, Wysokiego Mazowieckiego, Bielska Podlaskiego, Sejn czy Suwałk.

Z dalszej części artykułu dowiesz się m. in.

  • Kto wygrał w konkursie
  • Co było nagrodą główną
Pozostało jeszcze 80% treści.

Jeżeli chcesz przeczytać ten artykuł, wykup dostęp.

Zaloguj się, by czytać artykuł w całości
  • Prenumerata cyfrowa

    Czytaj ten i wszystkie artykuły w ramach prenumeraty już od 2,46 zł dziennie.

    już od
    2,46
    /dzień
Julia Szypulska

Dodaj pierwszy komentarz

Komentowanie artykułu dostępne jest tylko dla zalogowanych użytkowników, którzy mają do niego dostęp.
Zaloguj się

plus.wspolczesna.pl

Polska Press Sp. z o.o. informuje, że wszystkie treści ukazujące się w serwisie podlegają ochronie. Dowiedz się więcej.

Jesteś zainteresowany kupnem treści? Dowiedz się więcej.

© 2000 - 2019 Polska Press Sp. z o.o.